MediaWiki:Apihelp-wikilove-param-email/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Содржина на незадолжителната порака по е-пошта што му ја испраќате на корисникот. Ќе се прикаже предупредување ако корисникот не може да прима е-пошта. Во секој случај, ВикиЉубовта ќе му виде испратена на разговорната страница.