MediaWiki:Apihelp-wikilove-param-type/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Тип на ВикиЉубов (за статистички цели); ова соодветствува с со типот што го внесувате во менито лево, или, по избор, поттипот потоа (на пр. како во „⧼wikilove-barnstar-original-title⧽“ или „⧼wikilove-kittens-header⧽“).