MediaWiki:Apihelp-xml-param-xslt/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ако е укажано, ја додава именуваната страница како XSL-стилска страница. Вредноста мора да биде наслов во именскиот простор „MediaWiki“ што ќе завршува со .xsl.