MediaWiki:Apihelp-zeroconfig-param-type/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Какви информации за Нула се потребни:

config
Дај скратена носителска поставеност врз основа на заглавието X-CS.
message
Дај го текстот во склад со јазикот врз основа на заглавието X-CS.