MediaWiki:Apiwarn-query+pageimages-original-in-thumbnail-deprecated/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

URL-то на изворната слика сега има свое својство за изворни димензии во објектот за страницата. Во идните изданија, ќе биде отстрането од својството „минијатура“.