MediaWiki:ArticleFeedback-copy-below-highlow-tables/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Овие табели содржат статии што добиле барем 10 оценки во последниве 24 часа. Просекот се пресметува земајќи ја средната вредност на сите оцеки поднесени во текот на последните 24 часа.