MediaWiki:Articlefeedback-dashboard-bottom/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Напомена: Ќе продолжиме да експериментираме со различни начини на истакнување на статии во овие контролни табли. Моментално таблите ги истакнуваат следниве статии:

  • Страници со највисоки/најниски оценки: статии што добиле барем 10 оценки во текот на последните 24 часа. Просекот се пресметува со наоѓање на средината на сите оценки дадени во последните 24 часа.
  • Неодамна нискооценети: статии со 70% или повеќе ниски оценки (2 ѕвезди и помалку) во било која категорија во последните 24 часа. Се бројат само статии со барем 10 оценки добиени во последните 24 часа.