MediaWiki:Articlefeedbackv5-unsupported-message/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ngapunten, pramban Sampéyan ora nyengkuyung prototipe iki. Kanggo ndelok kaca iki, mangga anggo pramban liya.