MediaWiki:Auth remoteuser-wgautherror/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Променливата wgAuth се користи во друг додаток. Може да се користи само во еден. Ако нема друг додаток, проверете дали во вашиот LocalSettings.php го имате зададено следнио ред:

$wgAuth = new Auth_remoteuser();