MediaWiki:Autoblockedtext/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Alamat IP-né panjenangan wis otomatis diblokir amarga dienggo déning panganggo liyané, kang diblokir déning $1.

$2
  • Wiwit diblokir: $8
  • Rampung diblokir: $6
  • Kang diblokir: $7

Panjenengan bisa ngubungi $1 utawa pangurus liyané kanggo ngrembug blokirané.

Panjenengan ora bisa nganggo fitur "kirim layang-èl panganggo iki" kajaba panjenengan wis ndhaftaraké alamat layang-èl kang trep ing pilalan panganggoné panjenengan lan panjenengan durung tau diblokir nalika nganggo iku.

Alamat IP-né panjenengan kang saiki ya iku $3, lan ID blokirané ya iku $5. Mangga wuwuhen kabèh rerincèn ing ndhuwur sajeroné samubarang pitakoné panjenengan.