MediaWiki:Autoblockedtext/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Вашата IP-адреса е автоматски блокирана бидејќи била користена од страна на друг корисник, кој бил блокиран од $1. Даденото образложение е следново:

$2
  • Почеток на блокирањето: $8
  • Истекување на блокирањето: $6
  • Со намера да се блокира: $7

Може да контактирате со $1 или некој друг администратор за да разговарате во врска со ова блокирање.

Имајте предвид дека можеби нема да можете да ја искористите можноста „Email this user“ доколку не е назначена важечка е-поштенска адреса во вашите нагодувања и ви е забрането користитење на истата.

Вашата IP-адреса е $3, a ID на блокирањеto е $5. Ве молиме наведете ги овие подробности доколку реагирате на блокирањето.