MediaWiki:Autoblockedtext/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Alamat IP anjeun otomatis dipeungpeuk sabab dipaké ku pamaké séjén nu geus dipeungpeuk ku $1, kalawan alesan:

$2
  • Mimiti dipeungpeuk: $8
  • Kadaluwarsa peungpeuk: $6
  • Sasaran peungpeuk: $7

Anjeun bisa nepungan $1 atawa kuncé lianna pikeun ngabadamikeun ieu peungpeukan.

Catet yén anjeun moal bisa migunakeun fitur "surélékan ieu pamaké" mun alamat surélék anu didaptarkeun dina préferénsi pamakéna teu sah, sarta teu dipeungpeuk tina migunakeun ieu fitur.

Alamat IP Anjeun ayeuna nyaéta $3, sarta ID peungpeukan anjeun #$5. Mangga sebatkeun éta ID dina pamundut-pamundut anjeun.