MediaWiki:Autoblocker/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!Panjenengan otomatis dipun-blok amargi nganggé alamat protokol internet (IP) ingkang sami kaliyan "$1". Alesanipun $1 dipun blok inggih punika "$2"