MediaWiki:Autocreatecategorypages-stub/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kjo është një faqe kategori. Ai rreshton të gjitha faqet në kategorinë "$1", si dhe gjith nenkategorive e kategori "$1" në qoftë se ndonjë ekzistojnë.