MediaWiki:Autocreatecategorypages-stub/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ова е категориска страница. Ги наведува сите страници во категоријата „$1“ како и сите поткатегории на категоријата „$1“, ако постојат.