MediaWiki:Azharauth-notlegitreply/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Не можеме да ја утврдиме веродостојноста на одговорот од далечинскиот опслкужувач, па затоа не можете да продолжите со најавата. Одете на страницата повторно, па, доколку и понатаму се јавува истата грешка, обратете се кај вашиот системски администратор или место за поддршка.