MediaWiki:Bad image list/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Formate kaya kiye:

Mung butir daftar (baris sing diawali karo tanda*) sing melu diitung. Pranala disit dhewek nang baris kuwe kudu pranala maring berkas sing ala. Pranala seteruse nang baris sing padha dianggep dadi "pengecualian", yakuwe artikel sing bisa nampilna berkas kuwe mau.