MediaWiki:Coursepage-edit-deleted/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Внимание: Повторно создавате курс што претходно бил бришен.

Размислете дали е правилно да продолжите со уредување на овој курс. Подолу е прикажан дневникот на бришења и преместувања на курсот: