MediaWiki:Createaccount-text/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ana sing nggawé akun nganggo alamat layang-èlé panjenengan ing translatewiki.net ($4) kanthi aran "$2", mawa tembung wadi "$3". Panjenengan kudu mlebu log lan ngowahi tembung wadiné panjenengan saiki.

Panjenengan kena nglirwakaké layang iki, manawa akun iki digawé awit kaluputan.