MediaWiki:Createaccount-text/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Некој направил сметка со вашата е-поштенска адреса на translatewiki.net ($4) со име „$2“ и лозинка „$3“. Би требало сега да се пријавите и да ја промените вашата лозинка.

Можете да ја занемарите оваа порака ако сметката била направена по грешка.