MediaWiki:Createacct-another-realname-tip/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ngaran asli hanteu diwajibkeun. Lamun anjeun milih ngeusian, ieu ngaran bakal dipaké pikeun nandaan kontribusi anjeun.