MediaWiki:Createbox-exists/map-bms

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pangapura, "MediaWiki:Createbox-exists/map-bms" uwis ana.

Rika ora teyeng gawe kaca kiye, ningen Rika teyeng nyunting, maca, utawa nggawe kaca sejene nganggo kotak nang ngisor kiye.

<createbox>break=no</createbox>