MediaWiki:Createbox-exists/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Жалиме, но „MediaWiki:Createbox-exists/mk“ веќе постои.

Не можете да ја создадете оваа страница, но можете да ја уредите, прочитате, или да изберете да создадете друга страница со помош на кутијата подолу.

<createbox>break=no</createbox>