MediaWiki:Createsigndoc-head/aln

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Përdorni këtë formular për të krijuar një 'dokument argument' faqe për faqe me kusht, të tilla që shfrytëzuesit do të jenë në gjendje të shenjë atë. Ju lutem specifikoni emrin e faqe në të cilën ju dëshironi të bërë të mundur nënshkrimin dixhital, anëtarët e të cilit grup duhet të lejohet të nënshkruajnë atë, cilat fusha ju dëshironi që të jetë i dukshëm për përdoruesit e cila duhet të jetë dëshirë, një moshë minimale për të kërkojë përdoruesve të të nënshkruajnë dokumentin (minimale nëse nuk ka lënë jashtë) dhe një tekst të shkurtër hyrës përshkruar në dokument dhe siguruar udhëzimet për përdoruesit. Nuk ka aktualisht asnjë mënyrë për të fshij apo modifikojë dokumentet e nënshkrimit, pasi ata janë të krijuar pa qasje të bazës së të dhënave të drejtpërdrejtë. Përveç kësaj, tekstin e faqes shfaqet në faqen e nënshkrimit do të jetë ' Tekst i tanishëm e faqe, pa marrë parasysh ndryshimet e bëra në atë pasi sot. Ju lutemi të jetë absolutisht pozitiv se dokumenti është në një pikë të stabilitetit për nënshkrimin. Ju lutemi gjithashtu, të jetë i sigurt që e keni dhënë të gjitha fushat pikërisht si ata duhet të jenë, para paraqitjes këtë formë.