MediaWiki:Creditssource-credits/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Страницава е изведена од страницата [$1 $2] на [$3 $4] од нејзината преработка од $8 во $9 (UTC). Таму е објавена под лиценцата CC BY-SA 3.0. Повеќе информации и полн список на учесниците ќе најдете на нејзината историја. Учесниците на Википатување се означени со претставката $6.