MediaWiki:Creditssource-source-work/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Страницава е изведена од страницата $1 на $2 од нејзината преработка од $6 во $7 (UTC). Таму е објавена под лиценцата CC BY-SA 3.0. Повеќе информации и полн список на учесниците ќе најдете на нејзината $5. Учесниците на Википатување се означени со претставката $4.