MediaWiki:Crossnamespacelinks-summary/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Оваа страница дава список на врски од страница во главниот именски простор кон страница во други именски простори (освен за именски простори од типот Special, Talk, Project и Template), кои не се препорачува да се користат.