MediaWiki:Crossnamespacelinks-summary/su

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kaca ieu mikeun daptar tumbu ti hiji kaca di ngaran spasi utama ka kaca séjén di ngaran spasi séjén (kajaba Special, Talk, Project sarta ngaran spasi Template), anu henteu dianjurkeun pikeun dipaké.