MediaWiki:Cx-beta-desc/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Piranti kanggo mertal kaca marang basa ibuné panjenengan kanthi rikat. Wiwiti mertal saka kaca pisumbangé panjenengan, lan riptaa pertalan sarana pambesutan sing iring-iringan sing pancèn dirancang kanggo mertal. Sawenèh piranti bokmanawa mung ana ing basa-basa tinamtu.