MediaWiki:Cx-beta-desc/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Алатка за брзо преведување на страници на вашиот јазик. Започнете ги преводите од вашата страница со придонеси, и уредувајте ги со нашиот напоредно поставен уредник кој е посебно осмислен за преведување. Некои од алатките може да се достапни само за извесни јазици.