MediaWiki:Cx-create-new-translation-desc/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Направете страници за теми што не постојат на вашиот јазик. Ова ќе го постигнете лесно со помош на нашите преводни алатки. [⧼cx-tools-view-guidelines-link⧽ Дознајте повеќе]