MediaWiki:Cx-license-agreement/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kanthi mencèt tombol "$1", panjenengan minangkani Paugeran ing Panganggo lan panjenengan uga minangkani yèn ngamardika pisumbangé panjenengan sarana piranti pertalan iki sangisoré Lisènsi CC BY-SA 3.0 lan GFDL kanthi pangertèn manawa pranala utawa URL waé wis cukup minangka atribusi CC BY-SA 3.0.