MediaWiki:Cx-license-agreement/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Стискајќи на копчето „$1“, се согласувате со Условите на употреба и неотповикливо потврдувате дека ги објавувате вашите придонеси направени со преводната алатка под лиценцата CC BY-SA 3.0 и ГЛСД, и со разбирање дека хиперврската или URL-адресата претставуваат достатно наведување на изворот според CC BY-SA 3.0.