MediaWiki:Cx-lost-session-publish/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Sési panjenengan wis kadaluwarsa. Panjenengan ora bisa mbabar pertalan nganti panjenengan mlebu manèh sarana cendhéla liya.