MediaWiki:Cx-mt-abuse-warning-text/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pertalan mesin iku dicepakaké mung kanggo bebuka. Panjenengan panggah kudu mesthèkaké yèn pertalané tlesih lan kawaca kanthi alami ing basané panjenengan.