MediaWiki:Cx-mt-abuse-warning-text/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Машинскиот превод се дава само како појдовен. На вас е да се погрижите преводот да биде точен и да го прилагодите за да изгледа природно на вашиот јазик.