MediaWiki:Cx-publish-gt-first-step-description/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pencèten tumindak "$1" sangisoré menu iki supaya kontèné muncul mungguhing kabèh panganggo minangka kaca biyasa.