MediaWiki:Cx-publish-gt-no-permission-to-move-description/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Mangga takona marang panganggo sing wis prigel bab sana iki kanggo ngéwangi panjenengan mriksa pertalané panjenengan lan mbabar iku nyang mandala aran pokok.