MediaWiki:Cx-publish-gt-no-permission-to-move-description/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ju lutem kërkoni ndihmë nga një përdorues me eksperiencë në këtë faqe, që të shqyrtojë përkthimin tuaj dhe ta publikoj atë ne hapësirën kryesore