MediaWiki:Cx-publish-gt-published-description/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Panjenengan bisa mencèt "$1" murih panggah mbecikaké kaca. Pesthèkaké pertalan panjenengan kawaca kanthi alami.