MediaWiki:Cx-publishing-dialog-message/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Kaca $1 wis ana. Kontèn sing saiki bakal kaganti nganggo pertalané panjenengan. Panjenengan panggah arep mbabar?