MediaWiki:Cx-red-interlanguage-link-preference-beta-desc/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Во списокот го покажува вашиот јазик со црвено ако страницата досега ја нема на истиот и ви помага во нејзиното преведување со згоден преводен посредник.