MediaWiki:Cx-stats-try-contenttranslation/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pertalan Kontèn iku piranti kanggo gawé kaca anyar sarana mertal saka basa liya. [$1 Jajal Pertalan Kontèn]