MediaWiki:Cx-stats-try-contenttranslation/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

„Преведување на содржини“ е алатка за создавање на нови страници со преведување од други јазици. [$1 Пробајте го Преведувањето на содржини]