MediaWiki:Mwoauthconsumerregistration-created-owner-only/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Вашиот потрошувач на OAuth е создаден.

Вашите шифри се:

Потрошувачка шифра
$1
Потрошувачка тајна
$2
Пристапна шифра
$3
Пристапна тајна
$4

Зачувајте ги за идна консултација.