MediaWiki:Mwoauthconsumerregistration-maintext/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Оваа страница им овозможува на програмерите да предлагаат и подновуваат (менуваат) потрошувачки извршници за OAuth (погл. http://oauth.net) во регистарот на ова мрежно место.

Од овде можете да: предложите нов потрошувач или пак раководите со вашите постоечки потрошувачи.