MediaWiki:Mwoauthconsumerregistration-proposed/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Вашето потрошувачко барање за OAuth е примено.

Вашата потрошувачка шифра гласи $1, а тајната шифра гласи $2. Зачувајте ги бидејќи може да ви затребаат во иднина.