MediaWiki:Mwoauthconsumerregistration-secretreset-owner-only/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Вашите потрошувачки шифри на OAuth се сменети. Еве ги новите:

Потрошувачка шифра
$1
Потрошувачка тајна
$2
Пристапна шифра
$3
Пристапна тајна
$4

Зачувајте ги за идна консултација.