MediaWiki:Mwoauthconsumerregistration-update-text/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Образецот подолу служи за менување на аспекти на потрошувачот на OAuth што се во ваша контрола.

Сите вредности тука ќе се презапишат врз претходните. Не оставајте празни полиња, освен ако не сакате да ги исчистите истите.