MediaWiki:Mwoauthdatastore-callback-not-found/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Не најдов URL за одѕив на OAuth во меѓускладот. Ова веројатно е грешка во барањата на извршникот кон опслужувачот.